De OV strippenkaart wordt massaal omgeruild voor de DTC strippenkaart.

DTC (fiets) strippenkaart een mooi en alternatief succes. 
strippenkaart 2021 1In deze bijzondere Corona tijd kon de toercommissie van DTC De Mol geen enkele toertocht organiseren. De Toercommissie heeft in overleg met het bestuur zich strikt gehouden aan alle door de overheid en de NTFU afgekondigde maatregelen gehouden. Met de gemeente Dordrecht en bevriende fietsclub werd overleg gevoerd om toch iets van een toertocht te kunnen organiseren. De gedreven toercommissie leden zijn uiteindelijk uit gekomen bij een strippentocht met één, twee en drie sterren tochten. Er werden in totaal 15 tochten uitgeschreven verdeeld over de sterren.

De sterren hebben natuurlijk te maken met de afstand. Onze kilometervreters bij de club zijn natuurlijk niet tevreden met een tochtje van 25 kilometer en moet natuurlijk wel in het zadel gezeten worden voor een langere tijd. Na vijf tochten voltooid te hebben bij een van de sterren werd de strip als voltooid gezien. DTC heeft zelfs een kleine attentie beloofd bij het voltooien van de strip. 

strippenkaart 2021 2strippenkaart 2021 3Zelfs Hoenderloo werd aangedaan. 
Nadat de terassen weer bezocht mochten worden werd natuurlijk ook de innerlijke mens niet vergeten.   

In de tussenstand tot 8 mei 2021 hebben er in de één sterren ritten drie rijders de strip volgemaakt.
15 wielrijders hebben to dus ver mee gedaan aan de strippenkaart. Ze hebben in de diverse sterren ritten gereden. Er zijn dus door onze leden vele veilige kilometers afgelegd in deze bijzonder corona tijd. Momenteel komen er versoepelingen aan en we hopen dat we weer toertochten kunnen en mogen organiseren met in ons achter en voorhoofd dat we wel veilige tochten moeten kunnen organiseren.

De toercommissie.